Saneeraukset ja remontti- ja rakennuspalvelut Tampereella ja muualla Pirkanmaalla

Olipa kyseessä pienempi kodin pintaremontti, kylpyhuoneen tai keittiön uudistaminen, suurempi talon peruskorjaus tai vaativampi liiketilan rakennusprojekti, meillä on tarvittava osaaminen, resurssit ja luovuus toteuttaa se sujuvasti ja ammattitaidolla.

 

Uskomme siihen, että jokaisella tilalla on potentiaalia, ja haluamme löytää parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Haluamme luoda tiloja, jotka ylittävät odotuksesi ja tekevät arjestasi hieman sujuvampaa. Ota yhteyttä, niin tulemme kartoittamaan remonttitarpeesi ja suunnittelemaan sinulle parasta ratkaisua. Autamme materiaalivalinnoissa ja -hankinnoissa sekä värisuunnittelussa, ja kauttamme hoituvat myös LVIS-palvelut.

Ota yhteyttä ja kerro projektistasi!

Keittiöremontit

Kaipasipa kotisi sydän sitten pientä freesausta tai kokonaisvaltaista remonttia tai uudiskohteesi osaavaa keittiön asennusta, saat meiltä tarpeeseesi sopivan palvelun.

Meiltä hoituvat muun muassa vanhan keittiön purkutyöt, kaluste- ja kodinkoneasennukset, tasojen ja ovien vaihdot, tarvittavat pohjatyöt, maalaukset ja tapetoinnit, laatoitukset, välitilan pinnoitukset ja listoitukset sekä viimeistelytyöt.

Märkätilaremontit

Haaveiletko kotikylpylästä, vai olisiko kenties aika uusia wc:n pintamateriaaleja tai parantaa tilojen toimivuutta? Ovatko sauna ja pesuhuone tulleet käyttöikänsä päähän ja kaikki pitäisi uusia, lattian kaadoista lähtien?

Hoidamme kaikki kosteiden tilojen remontit aina vedeneristystöistä saunan lauteiden suunnitteluun ja asennukseen. Meiltä saat laatoitustyöt, taso- ja kalusteasennukset, tarvittavat pohja- ja pintakäsittelyt sekä paneloinnit. Hoidamme kohteeseen tarvittavat LVIS-palvelut. Vedeneristystöihin meiltä löytyy VTT-sertifikaatti, joka takaa sen, että työ täyttää tämän päivän laatuvaatimukset.

Pintaremontit

Olisiko aika uusia kulahtanut parketti, tai toisiko arkeen mukavuutta eteiseen asennettu lattialämmitys ja kaakelilattia? Kyllästyttääkö vanhat tapetit tai tummuneet paneelit?

Me laitamme uusiksi kotisi pinnat lattiasta kattoon. Meiltä saat muun muassa parketti- ja laminaattiasennukset sekä muut lattiatyöt, laatoitukset, katon paneloinnit, katon ja seinien muut pinnoitukset, maalaukset ja tapetoinnit pohjatöineen, listoitukset sekä vanhojen materiaalien ja pintojen purkutyöt.

Rakentamispalvelut

Haluatko lisätä ulkotilojen viihtyisyyttä ja toimivuutta kotona tai mökillä?

Meiltä saat erittäin monipuoliset rakentamispalvelut kotisi tai yrityksesi sisä- ja ulkotiloihin. Toteutamme muun muassa terassit, laiturit, mökkien ja rantasaunojen rakennus- ja kunnostustyöt sekä ulkoverhousten ja ikkunoiden vaihdot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme rakentamiseen liittyen, tai pyydä tarjousta! Tulemme ilmaiselle arviokäynnille, jossa teemme kartoituksen rakennusprojektista yhdessä kanssasi.

Saneeraukset

Toteutamme monipuolisesti korjausrakentamiseen liittyvät projektit ja kokonaisvaltaiset saneeraukset.

Meiltä löytyy kokemusta niin peruskorjauksista kuin perusparannuksista sekä rakennuksen korjaamisesta uuden veroiseksi. Samalla hoidetaan kiinteistöä ja sen rakenteita ja nostetaan kiinteistön arvoa. Myös rakennuksen laajentaminen, rakenteiden muuttaminen ja väliseinien siirrot hoituvat meiltä.

Saneerauksen yhteydessä toteutetaan myös usein keittiö-, pinta- ja märkätilojen remontit. Autamme materiaalihankinnoissa ja hoidamme kohteeseen tarvittavat LVIS-palvelut. Teemme lisäksi takuukorjaukset vuosien kokemuksella!

Kuvagalleria työkohteistamme 

Kekseliäät ratkaisut, ammattitaitoinen toteutus ja silmää miellyttävä lopputulos ovat meille tärkeitä. Tavoitteemme on luoda tiloja, jotka tekevät oleskelusta nautinnollista, niin sisällä kuin ulkona.