Kaipasi kotisi sydän sitten pientä freesausta tai kokonaisvaltaista remonttia tai uudiskohteesi osaavaa keittiön asennusta, saat meiltä tarpeeseesi sopivan palvelun.

Meiltä hoituvat keittiöremontit sisältäen mm. vanhan keittiön purkutyöt, kaluste- ja kodinkoneasennukset, tasojen ja ovien vaihdot, tarvittavat pohjatyöt, maalaukset ja tapetoinnit, laatoitukset, välitilan pinnoitukset ja listoitukset sekä viimeistelytyöt.

Haaveiletko kotikylpylästä vai olisiko kenties tarvetta uusia pintamateriaaleja tai parantaa tilojen toimivuutta? Kaipaako wc tai kodinhoitohuone uusia kalusteita? Oli tarpeesi sitten kylpyhuoneremontti vanhassa talossa tai huoneistossa, tai laatoitustyöt ja kalusteasennukset uudiskohteessa, saat meiltä tarvitsemasi palvelun.

Hoidamme kaikki märkätilojen remontit aina vedeneristystöistä laatoitukseen. Meiltä saat taso- ja kalusteasennukset, tarvittavat pohja- ja pintakäsittelyt ja hoidamme kohteeseen myös tarvittavat LVIS-palvelut. Vedeneristystöihin meiltä löytyy VTT-sertifikaatti, joka takaa sen, että työ täyttää tämän päivän laatuvaatimukset.

Ovatko sauna ja pesuhuone tulleet käyttöikänsä päähän ja kaikki pitäisi uusia, lattian kaadoista lähtien? Haluaisitko saunastasi tunnelmallisemman tai lauteista toimivammat?

Hoidamme saunaremontit aina vedeneristystöistä lauteiden suunnitteluun ja rakentamiseen. Meiltä saat laatoitustyöt, tarvittavat pintakäsittelyt ja paneloinnit. Hoidamme kohteeseen tarvittavat LVIS-palvelut. Vedeneristystöihin meiltä löytyy VTT-sertifikaatti, joka takaa sen, että työ täyttää tämän päivän laatuvaatimukset.

Olisiko aika uusia kulahtanut parketti tai toisiko arkeen mukavuutta lattialämmitys ja laattalattia eteisessä? Kyllästyttääkö vanhat tapetit tai tummuneet paneelit?

Me laitamme uusiksi kotisi pinnat lattiasta kattoon. Meiltä hoituvat huoneisto- ja pintaremontit sisältäen mm. parketti- ja laminaattiasennukset ja muut lattiatyöt, laatoitukset, katon paneloinnit, katon ja seinien muut pinnoitukset, maalaukset ja tapetoinnit pohjatöineen, listoitukset sekä vanhojen materiaalien ja pintojen purkutyöt.

Haluatko lisätä ulkotilojen viihtyisyyttä ja toimivuutta kotona tai mökillä?

Meiltä saat erittäin monipuoliset rakentamispalvelut kotisi ja yrityksesi sisä- ja ulkotiloihin. Toteutamme mm. terassit, laiturit, mökkien ja rantasaunojen rakennus- ja kunnostustyöt, ulkoverhousten ja ikkunoiden vaihdot.

Teemme monipuolisesti korjausrakentamiseen liittyvät projektit ja kokonaisvaltaiset saneeraukset. Kokemusta löytyy niin peruskorjauksista kuin perusparannuksista, sekä rakennuksen korjaamisesta uuden veroiseksi. Samalla hoidetaan kiinteistöä ja sen rakenteita ja nostetaan kiinteistön arvoa. Myös rakennuksen laajentaminen, rakenteiden muuttaminen ja väliseinien siirrot hoituvat meiltä.

Saneerauksen yhteydessä uusitaan luontevasti kaikki pinnat, keittiö ja kosteat tilat. Autamme materiaalihankinnoissa ja hoidamme kohteeseen myös tarvittavat LVIS-palvelut.